Instagramissa alkaa kirjoittamishaaste lokakuussa! Olen ollut niin tyytyväinen siitä, että seuraajani ovat innostuneet aiheesta. Tervetuloa mukaan!

Perjantaisin julkaisen sanan tai tehtävän, ja voit kirjoittaa siitä viikon aikana tai halutessasi päivittäin. Kenties lisään uusia piirteitä, jotta tiheämpää tahtia kaipaavat saavat lisämausteita, mutta voit poimia tai sivuuttaa haastekohtia sen mukaan kuin hyvältä tuntuu. Käytäthän aihetunnistetta #KirjoittamisenIloaSinulle, jotta muutkin löytävät julkaisusi.

Koska haluan puhua kirjoittamisen ilon puolesta ja vaalia keinoja löytää ja kasvattaa iloa kirjoitustyössä, oli lopulta luontevaa valita se myös ensimmäisen kirjoittamishaasteeni teemaksi. Mikäli väki innostuu, kenties haasteesta voi tehdä jonkin pysyvänkin jutun, tai toistuvan, jännä nähdä.

Ensimmäinen sana on KELTAINEN.

Tässä kuukauden sanat ennakkoon:

1.. 10 keltainen

8. 10. utelias

15.10. valo

22.10. kruunu

29.10. muisto

Annan ainakin yhden harjoituksen, aikaa viikko, mutta eihän mikään estä kirjoittamasta keltaisesta vaikka loppukuusta, jos innostut siitä uudelleen tai löydät haasteen vasta myöhemmin. Ethän kuitenkaan käytä uutta sanaa ennen kuin olen julkaissut sen perjantaina Instagramissa. Tässä vielä linkki tiliini.

Kirjoittamisen iloa sinulle!