Kirjoitanko  vai haaveilenko kirjoittamisesta?
Kirjoitanko vai haaveilenko kirjoittamisesta? Kuvan muistikirjat: Victoria’s Journals

*** Blogikirjoitus sisältää mainoslinkkejä: yhteistyössä kirjoittaminen.fi

Luen tarinoita tytöistä, jotka kirjoittavat tarinoita. Montgomeryn Runotyttö. Kaisa Ikolan Betty-kirjat. Kaikki käsiini sattuneet, joissa osataan nauttia hetkestä, jolloin aloittaa uuden muistikirjan.

Vaan kirjoitanko vai haahuilenko? Haaveilenko ja luen vain?

Ajattelin aktivoitua ja osallistua pariin kirjoituskilpailuun. Se olisi määrätietoista työskentelyä, ja määräpäivä antaisi rajat,, kannustaisi saamaan aikaan valmista.

Pullopostia mereltä on Kotkan meripäivien ja Aviador Oy:n kirjoituskilpailu, johon ehtii osallistua vielä helmikuussa 2022. Linkistä näet lisätiedot. Kilpailuteksti on lyhytproosaa: novelli, muistelma, kertomus tai essee. Maksimipituus 12 liuskaa.Teemana on meri, ja Aviador julkaisee osan teksteistä kirjana.

Maaliskuussa alkaa Tivoli-kirjoituskilpailu, ja aikaa osallistua 8 liuskan tekstin tekoon on kesän yli. Kilpailutyö voi olla lyhytproosaa, pakina, runo tai sävellettäväksi sopiva lauluteksti, tivoli kantavana aiheena. Reunan Tivoli-antologiaan valitaan 20 tekstiä, ja mukaan päässeet sekä kilpailun voittajat paljastuvat vuoden 2023 mittaan.

Kirjoituskilpailuista yleensä löydät tietoja seuraavista linkeistä:

Kirjailijaliitto: aiotko kirjailijaksi? Tietoa koulutuksista ja lukuvinkkejä sivulla kirjoituskilpailujen lisäksi.

kirjoittaminen.fi: Välilehdelle lisätään tietoja kirjoituskilpailuista. Sivusto tarjoaa myös kirjoittamiskursseja. ***MUISTATHAN, ETTÄ KOODILLA ANNANAAMUSIVUT tai annanaamusivut SAAT – 10 % MINKÄ TAHANSA KURSSIN HINNASTA. MAINITSE KOODI ENNEN OSTOA. TARJOUS VOIMASSA TOISTAISEKSI, JA SAAN OSTOSTA KOMISSION.***

Haastavaa kirjoittamista -blogi listaa kirjoituskilpailuja kattavasti.

Oletko osallistunut kirjoituskilpailuihin? Mihin tulevista aiot tarttua?

Kirjoittamisen iloa sinulle!