Sanataideohjaus on ihanaa työtä. Tietenkin jokaiseen uuteen hyvään juttuun elämässä kuuluu alkuihastus, ja osa riemusta selittyy kirjoittajan kuherruskuukaudella. Vaan paljon on mukana iloa siitä, että voin olla oma itseni oman alani työssä.

Runoilijan piristyspaja on ensimmäinen tuote, jota myyn. Laskutan työn kevytyrittäjänä eezy.fi:n kautta.

Yhden kerran runoilijan piristyspaja kestää 45 minuuttia ja maksaa 25 euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron (24 %.) Voit varata myös 2 kertaa 45 min hintaan 48 euroa (sis. alv 24 %). Hinta on kullekin osallistujalle.

Ensimmäistä kertaa varten tarvitset runokirjan ja avaimet sekä mieleisesi kirjoitusvälineet. Monet pitävät käsin kirjoittamisesta, toiset naputtelevat mielellään näppäimistöä.

Varaa #RunoilijanPiristyspaja spostitse annanaamusivut (at) gmail piste com tai lähetä viesti Instagramissa.

Jos varaat kaksiosaisen pajan, voimme sopia kaksi 45 minuutin kertaa tai pitää kaksi oppituntia (90 min) yhtä soittoa. Jälkimmäinen osa voi olla vaikkapa päiväkirjapaja, aikaa omaan kirjoittamiseen. Siihenkin kuuluu harjoitteita. Toinen jakso on pidettävä kohtuullisessa ajassa, viimeistään kuukauden kuluessa ensimmäisestä.

Onpa joku varannut ensin 45 min ja innostunut maistettuaan Runoilijan piristyspajaa. Hän on halunnut seuraavaksi kaksiosaisen sanataidepajan. Sekin käy aivan hyvin.

Runoilijan piristyspaja voi olla yksilöohjausta tai ryhmälle. 45 minuutissa tehdään kevyt alkuharjoitus ja pitkähkö harjoitus, joten ryhmälle suositan 90 minuutin aikaa,. Silloin kaikki halukkaat ehtivät lukea tekstinsä, ja ehdimme loppuverryttelyn. Yksilöohjauksessa teemme ensimmäisella kerralla yleensä kolme harjoitetta 45 minuutissa.

Sen verran pidän asiakasrekisteriä, että kirjaan itselleni muistiin, mitä olen kulloinkin teettänyt. Näin saat myöhemmillä kerroilla eri harjoitukset.

Tervetuloa mukaan! Toistaiseksi järjestän runoilijan piristyspajan etäyhteydellä.

Kirjoittamisen iloa sinulle myös kun kirjoitamme yhdessä!

Julkaisuhetkellä vapaita aikoja maaliskuussa 2022 esim.

  • ma 14.3. MUOKS. PÄIVÄ VARATTU, ILLALLA VAPAITA AIKOJA.
  • to 17.3.
  • ma 21.3. MUOKS. ILTTAPÄIVÄLLÄ/ILLALLA VAPAATA
  • ti 22.3.